SJUKSTUGAN | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

SJUKSTUGAN

Fläskfilégryta med jasmineris och sallad bjöd jag mina föräldrar på idag. Jag behövde lite sällskap här hemma i sjukstugan! Öronen värker och förkyldningen vägrar släppa. Men nog om det nu, till den här fantastiska grytan/såsen behöver du: gullök, grädde, sweet chilisås och soya. SÅ GOTT!!! Äter du inte fläsk kan du bara byta ut det till kyckling eller vegetariskt.

Just nu ligger jag i soffan och kollar på valdebatten på TV4. Nu är det nära! Jag kommer att gå och rösta på valdagen om jag inte hinner springa förbi och förtidsrösta redan imorgon. Det återstår att se helt enkelt, jag har nog bestämt mig för vilket parti det blir åtminstone. Har någon av er varit och röstat än?

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats