SPONSRAT INLÄGG / ALWAYS #LIKEAGIRL | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

SPONSRAT INLÄGG / ALWAYS #LIKEAGIRL

I detta inlägg förekommer reklam från Always. 

Alltså wow vilken fantastisk video! Den berör mig på så många olika sätt. Ni som känt mig en längre tid vet ju att jag har spelat fotboll hela mitt liv (åtminstone 14 av 25 år för att vara exakt), då blev jag och mina lagkamrater ständigt förminskade, dömda och kränkta på många olika sätt. Framför allt på grund av fördomar men även på grund av okunskap.

“Haha spelar DU fotboll? Damfotboll är ingen riktig sport! Du kommer inte kunna bli någonting i framtiden eller leva på fotbollen för att du är tjej”. Det är bara några av alla saker jag fick höra under alla dessa år. Jag var dock stolt över att jag som tjej spelade fotboll, jag fick också chansen att träna med killar 2 gånger i veckan då jag gick fotbollsinriktning i gymnasiet och det tror jag var nyttigt för oss alla. Men framför allt för killarna och deras syn på oss tjejer som spelade fotboll, precis som dom.

Jag tror vi alla kan känna igen oss i denna videon på ett eller annat sätt och därför är det viktigt att det lyfts fram. Kränker du en kvinna så innebär det även att du kränker din mamma, syster, flickvän, vän och kanske till och med din framtida dotter. Så snälla, tänk på det till nästa gång! Och tjejer: ta aldrig någon skit, stå upp för varandra och var alltid den bästa versionen av dig själv #LIKEAGIRL.

Sponsrat inlägg i samarbete med Always / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats