GREEN IS THE NEW BLACK | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

GREEN IS THE NEW BLACK

Projektet fortsätter – sovrummet är nu färdig målat och trots noll erfarenhet och lite slarvigt tejpat så är jag mer än nöjd! Färgen blev precis som jag hade tänkt mig och allt nytt jag behövde är nu inhandlat. Så i helgen eller i början på nästa vecka kommer allt vara klart. Det beror lite på när mina gardiner kommer med posten och när jag kan få hjälp att sätta upp takfästen (pappa, jag behöver dig nu) haha.

Men annars så trivs jag väldigt bra ute i vardagsrummet just nu. Filmkvällar som man inte skojar bort och att vakna upp till nyhetsmorgon är väldigt mysigt! En perfekt korttidslösning åtminstone. NU: frukost med Mägz innan det är dags att jobba! KRAM

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats