VALÅR | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

VALÅR

Snart är det dags. Röstkortet låg i brevlådan när jag kom hem från jobbet idag, stressigt för sånna som mig som inte är ett dugg insatta, ännu värre när jag inte heller är intresserad av politik. Lite som det var i skolan – allt som var ointressant visades ganska tydligt på mina betyg men framförallt på lektionerna (även om jag hade väldigt bra betyg både i högstadiet och gymnasiet). Men jag vet att det är väldigt viktigt och därför tänker jag nu sista tiden försöka sätta mig in i detta för att få en uppfattning och för att sen kunna rösta den 9 september. För om det är något jag lärt mig vid det här laget så är det att alla röster är extremt viktiga i valet. Alla röster räknas.

Jag kanske ska kolla på Margaux’s Partitempen på Youtube, då kanske politiken till och med blir lite kul – vem vet? Har ni något annat förslag till mig som ointresserad och oinsatt så kommentera gärna! Jag behöver hjälp.

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats