I NEED A CHANGE | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

I NEED A CHANGE

Nu har jag alltså fått för mig att jag måste göra om iprincip allt i min lägenhet, helst igår. Och när jag får för mig saker så vill jag bara att allt ska hända på en gång – det kliar så mycket i mina fingrar just nu! Suttit och klickat runt på varenda jävla hemsida för att hitta de perfekta sakerna som skulle passa hemma hos mig hela kvällen nu.

Först och främst ska jag ta tag i sovrummet! Jag vill försöka skapa en en mysig och lyxig känsla där. Tanken är att köra på grönt, grått, vitt och mässing rakt igenom. Känner jag mig själv rätt (och världens bästa mamma som alltid ställer upp för mig och hjälper till) så är det här garanterat klart innan veckan är slut. Jag lovar att jag ska ta både före och efterbilder så ni får se! Håll nu tummarna för att de blir lika fint som jag tänkt mig i huvudet hehe.

Bilder lånade från Google.se / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats