MOT SVERIGES BAKSIDA | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

MOT SVERIGES BAKSIDA

Det blev en snabbvända hemma i min lägenhet, jag hann inte mer än att fylla ett par tvättmaskiner och packa om innan det var dags att åka igen. Just nu sitter jag i en buss på väg till Göteborg tillsammans med stökigt gäng på ca 25 personer! Vi har precis passerat Jönköping och regnet vräker ner utanför, vad är oddsen liksom? Vi har haft världens drömsommar och nu när det är dags för Way out West i Göteborg så är det såklart katastrofväder haha.

Mister French tillsammans med Port du Soleil kommer att styra livets dagsfest idag klockan 13:00, ses vi där? Bra! Nu ska jag sminka klart mig och sen är jag redo för ett dygn som kommer bestå av fest! KRAM 

/ For translate in English use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats