DET BÖRJAR LIDA MOT SITT SLUT | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

DET BÖRJAR LIDA MOT SITT SLUT

Topp – (HÄR) / kjol (HÄR) / väska – Asos.

Skjorta – Bikbok / jeansshorts – Levis / bikini – H&M / tofflor – Birkenstock / hårband – H&M / strandväska – Zara / solglasögon – Celiné (HÄR).

Strandklänning – Nakd X Hannalicious.

Långklänning – Asos.

Topp – H&M / jeansshorts – Levis / örhängen – Zara / clutch – Louis Vuitton / tofflor – Gina tricot (HÄR).

Baddräkt – H&M.

Playsuit – Nelly (HÄR).

Hej Kompisar! Nu har det några dagar sen jag uppdaterade er här, men våra Dagar här i Kroatien ser ungefär likadana nu. Vi går upp och äter frukost, byter om till bikini och sen går vi ner och lägger oss vid havet, solar, käkar lunch, solar igen, läser böcker, går tillbaka till rummet, duschar, vilar, fixar oss, middag och sen blir det film, sällskapsspel eller promenad till “stan”. Däremellan försöker jag hinna ta fina bilder så jag har något att visa upp för er. Vi har bara njutit och myst runt i en vecka – en lugn och skön semester var precis vad min kropp och själ behövde efter ett minst sagt hektiskt år.

Tidigt imorgon bitti så flyger vi tillbaka hem till Sverige och Stockholm, det känns både bra och jobbigt. Jag vill inte lämna denna fantastiska semesterbubbla men samtidigt så saknar jag min säng, familj och vänner. Tack Ida för att jag fick uppleva ännu ett land med dig <3 Godnatt! Vi hörs när jag är på hemmaplan igen. 

Inlägget innehåller affiliateslänkar / For translate in English use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats