SUNDAY FUNDAY | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

SUNDAY FUNDAY

Dagen började med en frukost med utsikt över infinitypoolen här på hotellet. Lite molnigt på förmiddagen, men vi överlevde det också.

Därefter bytte vi om till bikinis och gick ner för en islatte i vanlig ordning. Har jag sagt att jag älskar islatte? Det har verkligen varit min last denna sommaren!

Strax innan lunch fick vi den briljanta idén att gå och köpa ett uppblåsbart djur som vi kunde flyta runt på i havet. Så vi tog en promenad i 32 graders värme (självklart stannade vi en del på vägen för att ta lite bilder lol) men det blev nog ändå 4 km tillslut, inte för att jag har någon koll på sånt – men min mobil har åt mig. Hur som helst vi var genomblöta av svett, halvhungriga och noll tålamod.

När vi äntligen kommer fram så möts vi alltså av en polisbil, polismän och en nedbrunnen butik. HAHA alltså ärligt detta händer verkligen bara oss! Det var bara att le och traska vidare i hopp om att hitta en ny butik längre bort. Då var vi extra nöjda…

Efter många om och men fick vi äntligen tag på vår flamingo. Vi har döpt henne till Olga! Hon var mer än efterlängtad kan jag lova er.

Resten av eftermiddagen bestod av: fia med knuff, yatzy och böcker. Penisonärsresan med Fanny och Ida fortsätter!

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats