PARKEN ZOO | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

PARKEN ZOO

Valde att matcha djuren dagen till ära, min klänning hittar du (HÄR).

Mina favoritkillar <3

Precis kommit hem från en heldag med familjen ute på Parken Zoo i Eskilstuna. Jag tog ledigt från jobbet idag och istället har jag kollat på djur, åkt karuseller, ätit lunch, fikat och bara umgåtts. Så himla mysigt! Häftigast under dagen måste nog ändå ha varit lejonet i slutet, fyran så mäktiga djur (och vackra). Nu är jag helt slut, middag i soffan framför en film står på schemat. Hoppas att ni har haft en bra dag! KRAM

I samarbete med Gina tricot, inlägget innehåller affiliateslänkar / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats