KVALITÉTSTID OCH BÄSTISDEJT | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

KVALITÉTSTID OCH BÄSTISDEJT

Supper Gården, Stockholm.

Jag är tillbaka till rutiner och jobb på hemmaplan, vilket känns så skönt. Vädret fortsätter leverera strålande sol och blå himmel, jag älskar verkligen allt med Stockholm just nu! Efter jobbet idag mötte jag upp Ida för att ta igen förlorad tid tillsammans. Vi sprang i några affärer och sen tog vi en promenad till Supper för middag och VM. Så konstigt att jag inte äter här oftare, ännu en gång blev jag påmind hur mycket jag ÄLSKAR deras mat – har ni inte varit där så måste ni gå dit. Vi beställde in alla mina favoriter (se på första bilden) mums. Och Frankrike är vidare för VM final. Kul! Nu måste jag sova, godnatt mina vänner.

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats