DAY SIX | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

DAY SIX

Gårdagen började i vanlig ordning vid poolen. Vi solade, badade och beställde in varsin grekisk sallad – finns det något godare när man är i Grekland? Tveksamt.

Äntligen börjar jag känna mig bättre och penicillinet har gjort susen! Man undrar ju varför det går så fort utomlands och SÅ långsamt i Sverige haha. Men aja, huvudsaken är att jag blir frisk.

Sen var det dusch och selfie session i badrummet tydligen. Men efter ett par timmar i solen, nyduschad och med vit bikini kan till och med en albino som jag se lite brun ut. Plötsligt händer det mina vänner!

Sea Satin, Mykonos Town.

På kvällen mötte vi upp två svenska tjejer för att käka middag ihop. Haha det kändes nästan som att gå på dejt – man var lite nervös innan över hur det skulle gå, hälsade sådär stelt och ställde alla standard frågor man kom på. Ja men ni vet “vart bor du, jobbar du, pluggar du, vart brukar du gå ut, vad har du gjort i sommar” osv. Men vi hade hur kul som helst ihop!

Sea Satin är en dinner club där folk står på borden och viftar med sina servetter innan klockan 22:00. Vid 01:00 rullade vi vidare till en annan bar för lite drinkar innan det var dags att prova på Mykonos nattliv. Dessvärre tog jag inga bilder under kvällen (kass som jag är), men ni hittar en del videos på min Instagram: Fjannym.

Mellan 02:00 och 06:00 var vi på Moni och Void som ska vara två av de bästa klubbarna där enligt tips vi fick. Kan ni fatta att jag rullade hem vid 07:00 utan problem och jag var knappt trött, det var bara fötterna som värkte efter att jag krigat på kullerstenarna. Kolla bara på bilderna ovan hur det såg ut när vi sprang runt och letade efter en taxi! Det har nog aldrig hänt i mitt liv – jag slog alltså utgångsrekord på Mykonos, grattis Fanny haha! Så ja ni kan ju fatta hur jag mår idag, levande zombie ungefär. NU: PIZZA!

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats