DAY SEVEN | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

DAY SEVEN

Hur man överlever bakis med 3 h sömn i 30 graders värme: bad, podd, pizza och vatten. Dessvärre fick jag hänga med mig själv för Alexandra lyckades inte ens ta sig upp ur sängen fram till klockan 16:30 haha! Kvitto på bra kväll antar jag?

Vid 17:00 lyckades jag ta mig in i duschen och slänga på mig min långklänning som jag köpte i Alcudia. Det var dags för en sista sväng till stan och andas in den vackra miljön innan det är dags att åka tillbaka till Sverige.

Vi hann med en efterlängtad glasspaus i värmen. Jag körde på sorbe och en svart glasstrut, SÅ gott!

Pasta Fresca Barkia, Mykonos Town.

Kan vi bara ta en tyst minut för denna fantastiska pastarätt? Kan varit det godaste jag åt på hela resan (och då har jag ätit gott vill jag lova er) haha. Lyckas ni hitta detta ställe i Mykonos egna lilla labyrint så kommer ni tacka mig.

Jag har nog aldrig skådat en finare solnedgång. Tack Mykonos för allt vackert och fantastiskt jag har fått uppleva denna vecka! Det är garanterat inte sista gången jag åker hit. Jag är helt förälskad. 

/ For translate in English use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats