DAY FOUR | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

DAY FOUR

Dagen började vid poolen tills jag hostade ihjäl mina lungor..

Ni som läste min blogg innan jag åkte iväg vet ju att jag varit sjuk och gick fram och tillbaka till vårdcentralen innan jag åkte hit. Det har varit helt okej sen jag landade i lördags, hostan har jag så gott som ignorerat och jag har njutit av varenda sekund. Men igår vände det och jag blev bara sämre och sämre, jag hostade tills jag inte fick någon luft, hade feber och kände mig svag.

Så ja farbror doktor fick komma och hälsa på mig på rummet. Det konstaterades att jag hade akut bronkit och fick både penicillin och astmaspray utskrivet. Nu är det bara hålla alla tummar på att det går fort och vänder snart! Jag vill inte må dåligt mer. Håll tummarna för mig är ni snälla <3

Sen var det dags för Sverige – Schweiz, jag hade självklart med mig Sverige tröjan i väskan. Vi hamnade på en sportbar med magisk utsikt och flera tv skärmar (dessvärre tog jag inga bilder där de sorgsna schweizarna satt och hejade). Men vi blev ett gäng svenskar tillslut som satt som ett gäng nervvrak sista minuterna.

Efter vinsten med 1-0 var man lagom mallig när man gled runt i stan vill jag lova hehe. Stolt som tuppen! Vi är i fucking kvartsfinal mot England. Hur fett är inte det egentligen?

Det blev en middag och promenad inne i stan innan det var dags att åka hem och få lite sömn. Hann se fyrverkerier också, jag inbillar mig själv att var för Sverige och vårt fantastiska landslag. Inatt åkte Simon hem, så resten av veckan är vi själva. Idag ska vi åka och hänga på drömhotellet Cavoo tago, som jag längtat! Vi hörs imorgon mina hjärtan. PUSS

/ For translate in English use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats