DAY THREE | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

DAY THREE

Ny dag – ny strand, fina Alexandra i bilen påväg till Nammos.

Nammos Beach, Psarou.

Dagen har vi alltså spenderat på denna fantastiska (och dyra lol) strand. Vi låg mest bara på solstolarna och njöt av det fina vädret tills det var dags för lunch. Jag beställde in deras halloumisallad som var magisk, så har ni vägarna förbi så testa den vettja!

Försökte få till fina bilder på gårdagens outfit också, men det gick sådär om jag får säga det själv haha. Jag hade tydligen lite problem att hålla styr på både håret och blicken, men what to do – bakgrunden väger upp eller vad säger ni? Jag hade på mig en body från Nelly och shorts från H&M kvällen till ära.

Solnedgången utanför hotellet skojar man inte bort.

Interni Restaurant, Mykonos Town.

Igår åt vi middag på den omtalade restaurangen Interni, jag tog någon kycklingrätt som var betydligt godare än vad den såg ut (haha). Det åkte ner en och annat glas vin också innan det var dags att rulla vidare.

Vi avslutade kvällen på baren Astra. Bra förställe om man ska vidare ut sen, dessvärre var vi alldeles för trötta för det – nattlivet här börjar ju väldigt sent (till skillnad från Sverige i alla fall).

/ For translate in English use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats