DAY TWO | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

DAY TWO

En bättre start på dagen! Ostmacka, ägg, juice, kaffe, vattenmelon och en fantastisk utsikt över poolen.

Vi hyrde alltså en egen båt med kapten och åkte ut till olika ständer! En upplevelse som man BÖR göra om man är på Mykonos, det var så himla fint att se allt från havet också. Dock brukar det vara väldigt blåsigt så man får försöka pricka in rätt dag – vilket vi gjorde, det var helt vindstilla.

Här har vi hela ligan och jag var tredje hjulet i vanlig ordning. Men i detta sällskap funkar det hur bra som helst!

Kan vi bara ta en tyst minut för detta vatten? Alltså kolla bara färgen och hur klart det är!

Här vågade till och med jag bada, jag skulle aldrig få för mig att hoppa i ett bäcksvart vatten hemma i Sverige där man blir uppäten av gäddor och sjögräs – usch haha.

Spilia Seaside Restaurant, Agia Anna Beach.

Sen hade vi fått tips om att åka och käka lunch på Spilia som var den finaste restaurangen jag någonsin varit på tror jag. Man blev upphämtad från båten i en mindre gummibåt och sen satt man mest bara och njöt av omgivningen.

Jag beställde in en mojito och en krabb/mango sallad – så gott och fräscht!

Från ingenstans dyker ett välbekant ansikte upp på restaurangen – ingen mindre än VS modellen Gigi Hadid (och hennes livvakter som antagligen hatar sånna som mig). Hehe det är tur att man är en mobilnörd och sitter och håller i mobilen jämt så man inte missar sånna här tillfällen. Dock är jag inte så diskret.

Jag tvingade givetvis Alexandra att köra en photoshoot med mig mohaha. Men ärligt hur fint är det inte? Min baddräkt är ifrån H&M och kjolen från Asos för er som undrar.

Hur fint är det inte här då? Fan vad jag tjatar haha, men måste typ nypa mig i armen för att jag får uppleva detta.

Raka vägen hem till duschen för att sida om till en gul siden klänning och ett par klackar. Redo för middag och fest!

Scorpios Mykonos, Paraga.

Är du här är det nästan ett måste att besöka Scorpios! Det är alltså nästan som en beach club (något finare kanske) med supergod mat. Vi kände oss dock något överklädda men senare mot kvällen när festen var igång var jag glad att jag både hade duschat och hade en klänning till skillnad från de som kom direkt från stranden och luktade svett blandat med saltvatten och hade på sig en sandig baddräkt. Vill ni ha bäst fest ska ni gå hit en söndag precis som vi gjorde (vi blev tipsade om det innan) och bokar ni middagsbord runt 20-21 så är ni klara lagom tills festen är igång.

/ For translate in English use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats