DAY ONE | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

DAY ONE

Detta var alltså vad jag kom fram till, hotellet var drömmigt och betydligt bättre än vad vi hade tänkt oss. Rummet var fint och bara 10 meter från dörren så var man vid poolområdet. Inte nog med de så var hotellet litet och knappt några folk – älskar det haha!

Vi började med att sola och beställa in en kanna sangria för att fira att vår semester hade startat. Jag glömde för en sekund bort att vi var i Grekland och inte Spanien, sangria var nämligen inte deras specialitet vill jag lova haha. Det smakade bokstavligen glögg och vem vill dricka det under juli i 30 graders värme? Ingen.

Buddha Bar Beach, Santa Marina Mykonos.

Sen bestämde vi oss för att åka iväg och äta lunch, efter många om och men hamnade vi tillsut på Buddha Bar (vilket jag är SÅ glad över). Fantastisk utsikt, god mat och härlig stämning.

Det blev en kort nap, dusch, fix och sen var det dags att se gamla stan! Jag hade på mig en väldigt enkel klänning från H&M och min favorit strandväska från Zara.

Det är som att vara i världens vackraste labyrint inne i stan.  Alla dessa vita hus, trappor, dörrar och blommor – JAG DÖR FÖR DETTA STÄLLE!

Middagen igår blev egentligen på första bästa ställe med utsikt över hamnen, jag slog till med en gyrostallrik – jag menar, det är ju Grekland! Till det drack vi bubbel och skålade för livet. Nu måste jag välja bikini och smörja in mig: vi ska ut och åka båt. Hur nice? KRAM

/ For translate in English use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats