INGEN RESA FÖR MIG? | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

INGEN RESA FÖR MIG?

Hej älsklingar! Det var ett tag sen jag uppdaterade här nu och anledningen är för att jag har gått och blivit supersjuk, har flängt fram och tillbaka till närakuten och vårdcentralen senaste dagarna. Dessvärre blev det inte roligare än att jag kom därifrån med ett intyg om att jag inte borde resa. Intyget åkte snabbt ner i papperskorgen, självklart kommer jag inte låta detta stoppa min drömresa. Men det är så jävla typiskt och tråkigt at detta sker precis nu. Jag har varit så himla ledsen.

I skrivande stund sitter jag och dricker te med mängder av honung, ingefära och citron. Ska till apoteket så fort de öppnar och köpa alla nässprayer de har så jag överlever flygresan imorgonbitti! Hoppas ni alla mår bra <3 KRAM

/ For translate in English use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats