FOTBOLL, MAT OCH FEST | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

FOTBOLL, MAT OCH FEST

Igår var jag alltså på Wermdö Golf för första gången – SÅ himla fint precis vid vattnet, pool och röd matta osv (dessvärre var jag kass på att ta bilder igår, tror det beror på nervositeten pga matchen). På tala om den, fyfan vad tråkigt att det slutade som de gjorde, på övertid med bara sekunder kvar. Men men bollen är rund och allt kan hända eller vad brukar man säga.. Annars då? Vi hade superkul, käkade god mat och dansade tills tröttheten tog över.

Idag blir det take away mat, mjukisbyxor och mys i soffan. Jag älskar söndagar mer än allt annat. 

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats