I DON'T SWEAT, I SPARKLE | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

I DON’T SWEAT, I SPARKLE

HÄR / HÄR / HÄR.

HÄR / HÄR / HÄR.

Nu har jag tyvärr hamnat i en dålig träningsperiod, men det är väl lätt hänt på sommaren när det finns annat kul som lockar. Jag får satsa på kroppsformen en annan gång haha lol! Men något som verkligen motiverar mig att ta mig till gymmet är nya träningskläder. Ja, må vara ytligt men känner man sig snygg blir det betydligt lättare – åtminstone om du frågar mig. Här ovan hittar ni mina 6 favoriter just nu, de hade gärna fått flytta in i min träningsgarderob.

Men på tala om något som inte har något med träning och hälsa att göra: nu ska jag ta mig till Wermdö Golf för att kolla Sverige-Tyskland, äta tre rätters middag och festa med mina tjejer! Det mina vänner, det är lycka och det behöver man också. Allt handlar om balans i livet <3 hoppas ni får en härlig kväll och HEJA SVERIGE!!!

Inlägget innehåller affiliateslänkar / For translate in English use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats