CHIMI X FANNY | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

CHIMI X FANNY

BERRY #006 (HÄR) / LITCHI #005 (HÄR).

Hur balla är inte dessa solbrillor från Chimi Eyewear? Nu känner jag mig så redo inför min semester (haha lol, känner jag mig själv rätt så kommer jag antagligen att ha panik varje dag nu på grund av min packning – fram tills att jag landar på Mykonos och inser att jag inte kan påverka det men iallafall). Vet inte om jag är för ocool för att bära upp de svarta dock, men what to do – jag älskar modellen så jag får ju bara se till att rocka dom helt enkelt.

Är du också sugen på att beställa hem ett par egna Chimi’s så har jag en rabattkod till er (de finns i alla möjliga olika färger och modeller, så de passar alltså både de som är vågade och lite mer less is more). Koden FANNYM15 ger dig hela 15% rabatt på ett helt köp. Så passa på och beställ hem fina solglasögon inför semestern nu!

I samarbete Chimi Eyewear, inlägget innehåller affiliateslänkar / For translate in english use Google translate, xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats