FUCK DIET | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

FUCK DIET

Idag kickstartade jag dagen med frukostklubben. Denna gång testade jag och Maggan Nytorget 6 för första gången, jag beställde in en acai bowl och fröknäcke med färskost och kokt ägg – SÅ gott! Vi satt där i någon timme, snackade skit och njöt av solen (som försvann kort därefter, men men ibland ska man ju ha tur).

Idag känns som en dag man bara vill duscha, glida runt i morgonrock, gosa ner sig med täcke, kolla serier och äta tacos. Ja jag har haft craving efter tacos hur länge som helst nu! Så. jävla. sugen. Dock vet jag inte om jag hinner slänga ihop de ikväll, återstår att se.

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats