SEVEN MINUTE WORKOUT | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

SEVEN MINUTE WORKOUT

Frida har alltså lyckats övertala mig att ladda ner appen “Seven”. Så idag när jag är ledig så tog jag tummen ur röven och körde mitt första pass, det är alltså olika 7 minuters pass med hög intensiv träning. Idag körde jag igenom hela kroppen (se alla övningar på första bilden ovan) och tro det eller ej, men det är väldigt effektivt och jobbigt om man gör det ordentligt! Så tips till alla som har ont om tid men ändå vill hinna med träning – nu kan ingen skylla på att det inte finns tid!

Svettig och klar. NU: en lång och god frukost, det är jag faktiskt värd!

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats