SKYLL INTE PÅ HUGO | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

SKYLL INTE PÅ HUGO

Lugnet före stormen brukar se ut såhär.

Min jumpsuit hittar ni (HÄR).

Dagen har sett ut som mina senaste lördagar, dvs dagsfest på mitt numera andra hem: Mister French. Ja, jag måste nog ha världens roligaste jobb ändå! Jag överdriver ju inte ens om jag säger att det var jobbigt varmt idag – jag var genomsvettig och stod konstant och viftade med något över ansiktet. Helt sjukt??? Vad har hänt med Sveriges väder? Man borde ju inte klaga, men när det är sånt här härligt väder borde de ju vara olagligt att göra annat än att sola, bada och äta glass. Håller ni inte med mig?

Vi avslutade med en middag på Restaurang Aubergine med ett gäng tjejer. Jag åt löjromspizza, sötpotatispommes med tryffelmayo och Hugo till det (min nya favorit sommardrink, ni bara måste testa!!!) Och btw, tusen tack sociala medier för nyfunna vänner – det är ändå ganska fantastiskt!

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats