WANTIES RIGHT NOW | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

WANTIES RIGHT NOW

HÄR / HÄR / HÄR.

HÄR / HÄR / HÄR.

Jag får inte nog av alla dessa sommarkläder. Bikinis och baddräkter är min last för tillfället – man kan inte ha för många, håller ni inte med mig! Här ovan hittar ni mina sex favoriter, vilken är din?

Inlägget innehåller affiliateslänkar / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Hej!
    har du tips på några bra nipple covers? Eller när du kör utan bh brukar du täcka nippels med tejp? Hoppas du får en fin sommar!

    1. fannym

      Hej Amanda! Bra fråga, däremot kan jag inte rekommendera några bra.. Jag har provat från H&M, Lindex och Nelly och jag skulle inte säga att någon av de är något att hylla. Nu på sommaren blir man varm och de åker oftast av ändå (iallafall på mig). Så jag kör helt utan nu, jag menar vi alla har ju nipples oavsett kön? So, free the nippleeeees! Ha en toppen sommar :)

Annons
stats