DAGSFEST I ALL ÄRA | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

DAGSFEST I ALL ÄRA

Dagen började tidigt på en innegård i stan för att fira Victor och Ludvigs födelsedag. Egen bar, såpbubblor och uppklädda människor. Drack världens godaste drink också, insett att fläder är svingott? Hur som helst, vid 13:10 kom 2 abonnerade bussar och hämtade upp oss för att åka raka vägen till Mister French där det vankades dagsfest med tema: VIVE LA RIVIERA!

Sen var det full fart fram till stängning. Har jag sagt att jag älskar dagsfester? Ni som inte har upplevt det själva måste komma förbi någon helg. Vi kör vår årliga sommarfest redan nästa lördag mellan klockan 13:00 och 18:00!

Sen tog vi alla en taxi raka vägen till Strandbryggan för middag. Detta mina damer och herrar, det kan vara den godaste måltiden jag ätit på vldigt länge. Jag vet inte om det var så, eller om det beror på noll matintag innan och berusad. Men wow säger jag bara!

Och det fortsatte med skratt och vin fram till 22:00, då valde jag att kasta in handduken och bege mig hemåt. Mycket bra val känner jag idag! Just nu sitter jag på balkongen och dricker kaffe och äter en tallrik med yoghurt och granola i solen, det är ändå livet en söndagsmorgon. Ha en fin dag mina vänner! KRAM

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats