GDPR BLA BLA | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

GDPR BLA BLA

Invigde min nya kofta idag på jobbet, jag gillar den jättemycket faktiskt! Till det hade jag en svart klänning och guldsmycken.

Och ja, som alla i Europa vet vid det här laget (med tanke på de 300 mailen man får dagligen) så trädde den nya datsskyddslagen i kraft idag. Det firades givetvis på kontoret idag, efter allt jobb kändes det som det enda rätta! Dessutom lärde jag mig en ny dryckeslek igår – drick varje gång ni får ett mail som handlar om GDPR, perfekt om man vill bli full jag lovar er. Haha!

Nu ska jag åka hem till Gabriellas föräldrar i Sumpan, min älskling är nämligen hemma från London över helgen för att fira hennes 25 års dag! Så kul, som jag saknat henne.

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats