EVENT TILLSAMMANS MED MOCKBERG | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

EVENT TILLSAMMANS MED MOCKBERG

Igår var jag på event tillsammans med Mockberg. lite kul att det var på Mister French eftersom jag jobbar där, men det är ju en annan grej när man är där på någon annans event än när man jobbar själv såklart.

Först fick vi make over i form av fix av hår och smink (lucky me som kom direkt från en heldag på kontoret), sen var det mingel och Aperol spritz innan det var dags att sätta sig till bords.

Det bjöds på vegansk tre rätters middag dagen till ära. Vilket är väldigt nytt för mig, men jag kan tycka det är kul att testa!

De hade dukar up så fint och vi alla fick en varsin klocka och ett par superfina örhängen från deras nya kollektion!

Fin va? Ni hittar den (HÄR). Koden Fanny ger er 15% rabatt på ett helt köp, så passa på!

Mina vackra bordsdamer – Isabella och Jannice!

Middagen avslutades med jordgubbar och soyjamjölksglass. Därefter fortsatte festen fram till stängning. En torsdag utöver det vanliga, nu ska jag bara överleva dagen på jobbet. Ha en fin fredag mina vänner <3 KRAM

Inlägget innehåller affiliateslänkar / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amira

  Istället för att publicera bilder med mat och andra, går du BÄTTRE till gymmet!!!! GIRL, din kropp är hemsk, du äter som en ko … ärligt talat, jag har inte ord!!!
  Det finns mödrar med två barn och deras kropp är mycket bättre än din, Fanny… Du går bättre till gymmet och lägger fler bilder därifrån … inte med mycket mat, precis som en ko!
  Nu förstår jag varför du alltid täcker din kropp, ditt ansikte i bilder! Jag är mållös…

  1. fannym

   Hej du kära fan som bombar mig med kommentarer från Bulgarien, älskar Google translate och skriver under med olika namn varje gång! Tips: skaffa dig ett liv istället för att lägga ner så mycket tid på mig, min blogg och mina val. KRAM från kossan!

Annons
stats