VEGETARIAN PÅ DELTID | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

VEGETARIAN PÅ DELTID

Det här fina budet stod utanför min dörr när jag kom hem från Spanien. Hur perfekt med tanke på att min kyl var i princip helt tom? Så ja tack Quorn och Amazing Alice för middagen ikväll. Korv med bröd och Häcken-AIK på tv, känns som en oslagbar kombo om ni frågar mig! Jag är ju inte vegetarian, men kan absolut tänka mig att äta vegetariskt någon gång i veckan för att de skulle kännas bra. Och hur smaka den här korven då? Mot all förmodan (ja jag var lite skeptisk innan) så var det gott och jag kan absolut tänka mig att äta det igen.

Nu ska jag hoppa in i duschen, kolla på några avsnitt av “How to get away with murder” och sen blir det läggdags. Imorgon har jag en fullspäckad dag att se fram emot! KRAM <3

I samarbete med Quorn / For tranlate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats