SPONSRAT INLÄGG / 7-ELEVEN - FIND A FRESH DEAL | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

SPONSRAT INLÄGG / 7-ELEVEN – FIND A FRESH DEAL

I detta inlägg förekommer reklam från 7-Eleven. 

När jag ser denna videon vill jag bara resa jorden runt, kanske till och med tågluffa (frågan är vart de kommer ifrån då jag drömmer mardrömmar om tågresor där man fastnar och blir inlåst på ett kolsvart tåg) haha sett alldeles för mycket på skräckfilm som liten. Men det känns ändå lite mysigt på något sätt, även om det är långt ifrån vem jag är. Men att glida runt med en snygg ryggsäck och dricka take away kaffe på ställen man aldrig har besökt tidigare känns så rätt. Btw är det bara jag som gillar take away kaffe mer? Det känns så mysigt att dricka ur, ibland är jag lite konstig jag vet.

Men att 7-Eleven har ca 200 butiker i Sverige och hela 15500 butiker i Japan(?) tycker jag låter helt sjuk! Jag menar, man hittar ju en butik runt varenda jävla hörn hemma i Stockholm bara.. De varma mackorna med mozzarella och pesto från 7-Eleven Stureplan vid 03:15 en fredagkväll kommer alltid ligga varmt om hjärtat, det var min favorit för några år sen. Men det kanske är dags att kliva ut ur min comfort zone och hitta nya favoriter! Vilken är din favoritdeal?

Sponsrat inlägg i samarbete med 7-Eleven / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats