SPONSRAT INLÄGG / HBO - THE HANDMAID'S TALE | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

SPONSRAT INLÄGG / HBO – THE HANDMAID’S TALE

I detta inlägg förekommer reklam från HBO.

Som ni säkert vet så är jag och min mamma på semester just nu, vi är ju i Alcudia (läs: barnfamiljernas och pensionärernas paradis). Vi hänger vid poolen på dagarna, äter gott och på kvällarna tar vi det bara lugnt. Jag tog med mig min dator så jag kan ligga och kolla på filmer och serier. Vad passar då bättre än att tipsa er om HBO som just nu släppt säsong 2 av serien The Handmaid’s tale?

The Handmaid’s tale är en mardrömshistoria som utspelar sig i framtiden där kristna fundamentalister tagit över makten över det som tidigare var USA och bildat nya Gilead. Där är kvinnornas rättigheter helt raderade och istället är kvinnorna statens ägodelar. De kvinnor som fortfarande har möjlighet att bli gravida blir bland annat sexslavar för att bära barn åt den styrande klassen. Hemskt va? Tänk om det faktiskt var så – tur att jag lever i en värld tillsammans med massa power women. Men denna serie är helt klart värd att se, dessutom kan du se 1 månad gratis hos HBO just nu. Tips!

Sponsrat inlägg i samarbete med HBO / For translate in english use Google translate. xx

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats