ORMIGT | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

ORMIGT

Dagen började på en stol inne på Make Up Store i Mall of Scandinavia. Eveline var den som skapade magi i mitt ansikte och gjorde mig till en orm. Som jag skrev tidigare i bloggen så hade gårdagens dagsfest tillsammans med Tremendous tropiskttema. Jag blev SÅ nöjd med mitt smink – kan man inte alltid få sätta sig i en stol på morgonen och bli fixad? Tänk så skönt det hade varit (men framförallt hur snygg man hade kunnat bli) haha.

Här har vi hela ligan, dresscode var svart som ni säkert kan förstå och sen var vi alla olika djur. Ni kunde hitta både lejon, tiger, leopard, giraff, fjäril, rådjur, papegoja, gepard, zebra och rådjur vid vårt bord. 

SKÅL!

Jag och Anna på Strandbryggan efter dagsfesten. För er som inte vet så har Mister French köpt upp både Strandbryggan och F12 terassen, så där kommer jag hänga mycket nu i sommar! NU: hämta ut paket, ta en sväng i Solna centrum och sen barnkalas för Sigge som har fyllt 1 år i veckan. Vi hörs senare ikväll!

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats