PIZZADEJT ÄR DEN BÄSTA DEJTEN | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

PIZZADEJT ÄR DEN BÄSTA DEJTEN

Idag mötte jag upp ida efter jobbet, sen gick vi till Bella Vista vedugnen och köpte med oss varsin pizza, därefter gick vi raka vägen till Rålis, snackade skit, kollade på människor och myste i kvällssolen. Parken var helt proppfull, men det är de som är de fina med Sverige – så fort solen är framme så är alla ute och alla är extra glada på något sätt. Jag älskar det! Och äntligen fick jag en catch up med min bästis, det var länge sen vi sågs nu och snart ska vi vara ifrån varandra i flera veckor eftersom vi bokat resor om varandra. Hoppas ni har haft en lika fin tisdag som mig! Godnatt kompisar <3

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats