JAG SMÄLTER HÄR BORTA | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

JAG SMÄLTER HÄR BORTA

Lekte kaxig när jag drog på mig bikinin och tog bestämda steg mot poolen imorse. Tempen visar över 40 grader idag – tänk er att sitta i en svettig bastu och någon jobbig jävel står med en härfön i ansiktet på dig så du inte kan andas. EXAKT så kändes det, ja ni fattar ju själva hur hemskt det var! Jag fick gå och hänga inne på toaletten där dom hade AC emellanåt för att både jag och min mobil höll på att smälta bort. Fan va lökig jag är just nu. Blä.

Nu ska vi åka och käka lunch (kan hända att en och annan milkshake slinker ner också) och ikväll blir det middag + utgång! Så taggad.

/ For translate in english use Google tranlate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats