EN MINDRE ROLIG LILL-LÖRDAG | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

EN MINDRE ROLIG LILL-LÖRDAG

Sjukstugan fortsätter här hemma tyvärr. En sak jag tänkt på när det kommer till feber, hur kommer det sig att man glömmer bort varje gång hur hemskt de är att ena sekunden ligger man och toksvettas, vrider och vänder på sig för att komma till ro men det kryper i hela kroppen för att man är så varm. Och andra sekunden fryser man ihjäl och hackar tänder trots flera lager kläder, tjocka strumpor och duntäcke. Fyfan vad less jag är nu! Gör mig frisk någon? Tack.

Men men efter en sovpaus och lite alvedon kände jag mig ändå hyfsat pigg så jag kladdade på en ansiktsmask och försökte känna mig lite fräsch. Misslyckades dock, men jag kom på mig själv att det var värt det ändå – man ska alltid ta hand om sig själv och sin hy.

Efter godisluncher, snabbnudlar, någon trött macka och de sista chipsen från helgen så lände jag att jag var tvungen att lyxa till det (men framför allt få i mig lite näring). “Man tager vad man haver” och sen insåg man att jag precis har storhandlat, så istället blev det allt jag var sugen på till middag helt enkelt! Mat är dock inte alls lika gott när man är sjuk, även om jag hade hoppats på det. Imorgon måste det vända, håll tummarna! KRAM <3

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats