DÅ VAR DET MIN TUR | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

DÅ VAR DET MIN TUR

Jahapp, då var de sjukstuga hos mig då! Städerskan var här tidigt imorse och jag låg inne i sovrummet och försökte somna om utan vidare resultat. Men nu sitter jag här i en nystädad lägenhet, äter frukost och kollar på How to get away murder. Jag har precis börjat kolla men det är RIKTIGT bra serie, tips till er alla som har ett Netflix konto!

En annan sak jag funderade på när jag tog bilderna här ovan: jag måste byta ut tavlan över soffan omgående. Kanske till en rund stor spegel, men frågan är då om de kommer se konstigt ut eftersom jag har en svart liten spegel på samma vägg (som jag för övrigt älskar) eller kanske bara till fler mindre tavlor. Har ni någon bra idé? Vad kan jag ha istället? Kommentera gärna, alla tips uppskattas.

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats