TRE VIKTIGA POÄNG | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

TRE VIKTIGA POÄNG

Först och främst hyllades Nils-Eric Johansson med familj som tyvärr behövt lämna ifrån sig kaptensbindeln och lägga skorna på hyllan på grund av avvikelser på hjärtat. Men det var en väldigt fin stund med extremt mycket kärlek från alla på läktaren!

Sen var äntligen matchen och säsongen igång på ett fullsatt Friends Arena! AIK vann med 2-0 och det var ett rättvist resultat måste jag ändå säga, sen tror jag inte det blir guld om de ska fortsätta spela som de gjorde. Men tre viktiga poäng blev det och det är huvudsaken just nu..

Har precis varit och storhandlat med min pappa på Ica Maxi så nu är min kyl fullproppad. Den ser inte längre ut som i en ung karls lya eller någon trött student kyl haha, det känns så lyxigt (även om jag är sämst på att laga mat till mig själv men aja). NU: bädda ner mig i soffan, dricka te och hoppas att både febern och förkylningen är borta imorgon! KRAM

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats