GLAD PÅSK | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

GLAD PÅSK

Skinnjacka – H&M gammal, liknande finns (HÄR) / pälsväst – Lovely of Sweden (HÄR) / tisha med tryck – Gina Tricot (HÄR) / kostymbyxor – Salt, liknande (HÄR) / sneakers – Nly shoes (HÄR) / iPhoneskal – By Marlene Birger (HÄR).

Såhär var jag klädd dagen till ära, gult och orange i påskens färger haha. Roligare än så blev det dock inte, tur att det bara var familjemys och en jävla massa mat och annat gott som stod på schemat.

Dagen spenderades hemma hos min storebror och hans Frida i deras fantastiska hus. kolla bara på inredningen (ja, det lilla man kan se här då haha). När vi kom fick vi varsin Aperol Spritz, SÅ gott! Tips till er som inte gillar söta och sura drinkar, den har nämligen en väldigt fräsch och lite besk smak som funkar utmärkt när som helst på dagen.

Sen var det dags att gå ut i trädgården och leta påskägg som haren hade varit där och gömt (älskar när man kliver ner på Hugos nivå och går all in för sånt här).

Frida hade gjort ett ägg till mig också och inte bara vilket ägg som helst utan ett BAG IN BOX ÄGG, hur bra är inte hon? Världens bästa idé ju. Detta borde man ge till alla vinälskare, det kommer uppskattas – tro mig!

Här stod jag och låtsades njuta av det härliga (läs: gråa och kalla) vädret.

Sen var det dags för lunch, vi startade en ny tradition i år med påskmat som innebär sånt vi tycker om. Tack gud, jag är ju verkligen inget fan av varken köttbullar, prinskorvar eller sill som man äter annars. Så detta föll mig precis i smaken!

Världens finaste lilla Hugo var precis lika taggad på påsklunchen som mig (åtminstone på de glutenfria digestivekexen), en annan hade ju tryffelsalami, skagenröra, ostar och annat fint att sikta in sig på.

Lilla lucas var självklart också med när vi satt och åt, men han satt mest där och såg söt ut.

Som jag skrev tidigare så bestod den här dagen mestadels av mat, mat och mat. Till middag serverades de magisk oxfilé, potatisgratäng och bea. WOW detta var riktigt gott!

Sist men absolut inte minst så var det dags för efterrätt och Frida hade slagit på stort som gjort både kinderglassar och en fantastisk påsktårta. Men sen tog det stopp, matkoman knackade på dörren och jag satt mest och försökte chippa efter luft. En mycket bra dag som bestod av ännu bättre sällskap och mat – tack för det familjen <3

Inlägget innehåller affiliateslänkar / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats