AFTER WORK SOM ALDRIG TOG SLUT | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

AFTER WORK SOM ALDRIG TOG SLUT

Igår firade jag in påsken och långledigt med en efterlängtad AW. Först mötte jag upp Malin, Johanna och Ida på Eataly för lite bubbel – tanken var att jag skulle göra rosépremiär i solen (ibland är man alldeles för naiv och svensk) så den får jag spara lite. Kvällen slutade inte försen efter midnatt efter ett gäng drinkar!

Idag har jag hängt med min mamma, vi har ätit sushi, druckit kaffe och bara varit. Mysigt! Ikväll blir det middag på Mister French med vänner <3 ha en bra fredag!

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Glad påsk! We can’t wait to see a lot of pictures with YOU and your family! And with that little cutie pie, Lucas ❤❤

Annons
stats