SLEEP OVER HOS MINA FAVORITER | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

SLEEP OVER HOS MINA FAVORITER

Godmorgon! Jag har precis ätit en magisk omelett som Frida slängde ihop och druckit en kopp kaffe framför något barnprogram jag inte förstår mig på med lilla Lucas i famnen, Så mysig start på den här söndagen! Igår åt vi spagetti med köttfärsås och kollade på den nya disneyfilmen Vaiana, innan jag deckade stenhårt i Hugos Batmansäng så hann vi även se även reprisen från fredagens Let’s dance och trycka lite popcorn (som var mindre bra med tanke på mina visdomständer som spökat ett tag). Nu ska vi åka vidare mot Solna – MOS, brunch och fotboll står på schemat idag!

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats