LÅTSAS ATT DET ÄR VÅR | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

LÅTSAS ATT DET ÄR VÅR

fannym grön outfitfannym daniel wellingtonKappa – H&M (HÄR) / jeans – Bikbok (HÄR) / sneakers – Nelly, liknande (HÄR) / väska – Louis Vuitton / solglasögon – Celiné (HÄR) / klocka och armband – Daniel Wellington (HÄR).

Önskeoutfit dagen till ära, dessvärre funkade det bara hemma framför spegeln när man har kylan på avstånd. För trots att det är sol ute så är det ju fortfarande svinkallt! Men man får längta och det gör jag alldeles för mycket nu. Jag älskar min nya kappa och mina sneakers, kommer förmodligen användas flitigt så fort vädret tillåter! Nu ska jag in till stan och äta hotellfrukost på Scandic Haymarket och sen blir det Mamma Mia – The Party på Tyrol. KRAM

Med rabattkod: fjannym15 får ni 15% rabatt på ett helt köp från Daniel Wellington, så passa på!

I samarbete med Daniel Wellington, inlägget innehåller affiliateslänkar / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats