EN PAUS FRÅN VINTERN | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

EN PAUS FRÅN VINTERN

fannym ibiza summerfannym ibiza summerOkej jag får bokstavligen panik när jag ser dessa bilder, jag är så jävla trött på vinter, snö och kyla nu. Det finns liksom inget slut på detta, jag ser inget ljus över huvud taget. Det borde ju vara vår nu snart, men nej här sitter jag i min lägenhet i de varmaste mjukiskläderna jag äger omvirad i en flisfilt och längtar efter solen.

Så vet ni vad? Jag tog tummen ur röven och löste problemet. Efter många om och men dock, för jag har länge trott att jag inte skulle skulle få ihop allt med jobb osv. Men i slutet av april åker jag till Dubai ännu en gång för att fira Alexandras födelsedag (iiihhh så taggad). Så om 6 veckor befinner jag mig i minst 30 graders värme i ett par dagar!

fannym gatsby inspofannym gatsby kardashianHon har alltså abonnerat en hel golfklubb där hon kommer att ha sin födelsedagsfest med tema Gatsby. HUR FETT? Själva temat är väldigt nytt för mig men efter att ha Googlat runt som en dåre så har jag förstått att de är från 1920-talet någon gång. Jag måste nog se om filmen The Great Gatsby med Leonardo DiCaprio för att få massa inspo! Men det är mycket fransar, fjädrar, halsband, hårband och sidenhandskar, cigaretthållare osv. Väldigt elegant. Nu börjar jakten på den perfekta outfiten, jag hade mer än gärna sett ut som Kendall på bilden ovan. Håll tummarna mina vänner!

Bilder lånade från Printerest / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats