SÄHÄR VILL JAG GÅ KLÄDD | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

SÄHÄR VILL JAG GÅ KLÄDD

fannym polyvore fashionJeansjacka – Cheap Monday (HÄR) / stickad tröja – Gina Tricot (HÄR) / skinnbyxor, liknande (HÄR) / solglasögon – Celiné (HÄR) / Hatt, liknande (HÄR).

Exakt såhär vill jag gå klädd så fort vädret tillåter – ja, jag längtar ihjäl mig efter våren! Jag köpte faktiskt den lila stickade tröjan häromdagen när jag bara “råkade” springa in på Gina tricot haha, den perfekta färgen nu i vår. Skorna från Alexander McQueen är verkligen TO DIE FOR, jag hade mer än gärna varit ägare till de, men man kan ju inte få allt här i livet. Jag kanske måste unna mig ett par iallafall? Man kan alltid hitta någon anledning till att shoppa lite mer!

Inlägget innehåller affiliateslänkar / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats