ADD SOME COLOR IN YOUR LIFE | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

ADD SOME COLOR IN YOUR LIFE

Stickad kofta – Chiquelle (HÄR) / jeans – Bikbok (HÄR) / linne – Bikbok / skärp – Gucci / örhängen – H&M.

Såhär såg jag ut imorse, men ville egentligen bara visa upp min nya kofta som jag fick hem ifrån Chiquelle. Fin va? Jag känner mig som en stor jordgubbe haha. Just nu kan ni få 15% rabatt på ett köp med koden YES15 och den gäller fram till imorgon 11/3, så passa på!

Idag har jag rensat min garderob tillsammans med min mamma (världens bästa hjälp), lyckades bli av med tre Ikea kassar fyllda med kläder – heja mig! Ikväll blir det mellomys med Ida. Jag är inte supertaggad på själva Melodifestivalen kanske, jag kommer förmodligen lägga mest fokus på allt snacks vi har köpt hehe. Hoppas ni får en fin lördagskväll! KRAM

Inlägget innehåller affiliateslänkar / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats