HJÄRNA PÅ HÖGVARV | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

HJÄRNA PÅ HÖGVARV

Alexandra och jag.

Känslan när man lyckas dubbelboka franstid, middag, tvättid och fika med mamma en helt vanlig onsdag. Haha hur fan står de till i mitt huvud egentligen, dags att köpa en kalender kanske? Alldeles för dålig på att använda mobilens funktioner men jag vet ju också att en kalender bara är kul första veckan. Sen blir den bortglömd i någon väska någonstans..

Hur som helst så löste det sig ganska bra trots allt – efter lite omplanering och krångel från mitt håll! Nu blir det påfyllning av nya fransar och sen middag med Alexandra och Simon som är i Stockholm. KRAM

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats