HANNALICIOUS X NA-KD | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

HANNALICIOUS X NA-KD

fannym nakd hannalicious favoriterHÄR / HÄR / HÄR / HÄR.

fannym nakd hannalicious kollektion 3HÄR / HÄR / HÄR / HÄR.

Igår släppte fina Hanna sin tredje kollektion för Na-kd och det var så mycket snyggt! Här ovan ser ni några av mina favoriter, jag lyckades klicka hem två av plaggen efter många om och men (hemsidan krashade varenda gång efter betalning). Tillslut fick jag 3 orderbekräftelser på samma plagg haha! Så fort mitt paket kommer hem tänkte jag visa er.

Kan vi bara ta en tyst minut för hur snygg den här modellen är förresten? Man dör ju lite när man ser dessa bilder..

Inlägget innehåller affiliateslänkar / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats