FAKE FAUX VEST | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

FAKE FAUX VEST

Från Lovely of Sweden (HÄR).

Äntligen har jag lyckats hitta världens finaste pälsväst (och ja den är fejk för er som inte gillar äkta). Jag letade bokstavligen som en dåre när jag var i Dubai efter den perfekta pälsen utan reslutat, men skam den som ger sig hehe! Jag tog en storlek större än vad jag annars har då jag vill kunna ha jacka/tjocktröja under nu under vinterhalvåret och även senare i vår. Hellre för stor än för liten kände jag, men annars är de normala i storleken skulle jag säga.

Jag har även fixat en rabattkod till er som gäller på HELA Lovely of Swedens sortiment, så med rabattkod: Fanny20 så får ni alltså 20% rabatt. Koden gäller fram till på söndag (25/2) och max 1 köp per kund. Happy shopping! <3

I samarbete med Lovely of Sweden / For translate in english use Goolge translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. fannym

      Hej Asta! Jag vet har fått flera meddelanden, men dom håller på att lösa det nu, skriver till dig så fort det fungerar. Kram

    1. fannym

      Hej Linnéa! Gud va konstigt, har skrivit till dom och de ska kolla på de så fort som möjligt. Skriver igen när de ska fungera :) kram

Annons
stats