YOU CAN'T LIVE A FULL LIFE ON AN EMPTY STOMACH | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

YOU CAN’T LIVE A FULL LIFE ON AN EMPTY STOMACH

Supper, Tegnérgatan 37.

Jag har ätit SÅ himla god mat i helgen! I fredags var vi på Supper och beställde in massa rätter som vi delade på när vi firade Sofias födelsedag. Supper finns även i Visby och Åre men det var minst lika bra här i Stockholm, så är ni ett gäng som ska ut och käka god mat och dricka drinkar så kan jag varmt rekommendera detta ställe!

I lördags var vi på Kasai och åt deras set-meny när vi firade Fridas födelsedag. Dessvärre blev det inga bilder från den kvällen, men ni vet ju att jag ÄLSKAR deras mat och inte nog med det så avslutades middagen med: BODYSHOTS! JA ni läste rätt, en bartender kom alltså ut i bar överkropp på en bår med tequila, salt och citron på sig hehe..

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats