FAKE IT UNTIL YOU MAKE IT | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

FAKE IT UNTIL YOU MAKE IT

Skjorta – H&M / byxor – Vila (HÄR) / spets bh – Nakd (HÄR) / skor – Scorett / halsband – Nakd (HÄR).

Har haft fullt upp denna helg, födelsedagsfirande efter födelsedagsfirande. Men det har varit skönt att hela tiden haft något att göra, att kunna tänka på något annat och umgås med människor som får mig på bra humör. Men nu är all min energi som bortblåst, jag är helt slut! Dagen har mestadels spenderats i sängen, resterande del av den här söndagen tänkte jag tillbringa i soffan framför Bron. Måste försöka få i mig något att äta också. Hoppas ni haft en bra helg! <3

Inlägget innehåller affiliateslänkar / For translate in english use Google translate. xx

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats