KÄR I KÄRLEKEN | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

KÄR I KÄRLEKEN

Rubriken klingar otroligt bra en dag som denna, glad alla hjärtans dag fina läsare! <3 Men det är precis så jag kände efter 2 h i biosalongen igår, jävlar va fin och bra den var – HELT KLART den bästa av alla tre Fifty Shades filmer. Smaken är som baken men ni som gillat de tidigare filmerna måste se den (och ni andra som inte gillar dom måste ge den en chans).

Ikväll ska jag fira kärleken på Kasai med Malin och Sigge nu efter jobbet. Så mysigt! Länge sen jag var där och käkade faktiskt – slinker nog ner ett och annat glas bubbel också hehe. Hoppas ni alla får en fin kväll! KÄRLEK

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats