I NEED MORE VITAMIN SEA | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

I NEED MORE VITAMIN SEA

PMICOBA1090_2_30PMICOBA1046_2_30PMICOBA1062_2_29PMICOBA1043_2_30PMICOBA1084_2_30PMICOBA1087_2_30

Bokat och klart! Om 3 månader drar jag och min mamma till Spanien på en såkallad “rehab-semester”. Ni vet sån semester när man egentligen inte gör något annat än att äta, ligga på en solstol och bara vara (okej då, jag kanske kommer att tvinga henne att vara min personliga fotograf denna veckan och har jag tur kanske jag lyckas klämma in lite träning också). MEN hur nice? Jag är så taggad, dessutom har Alcudia en fantastisk fin strand! Så bara vädergudarna är på vår sida kommer vi ha en superbra vecka tillsammans. Det är faktiskt första gången vi reser bara hon och jag så det ska bli mysigt!

Bilder lånade från Ving.se / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats